Teamleder

 

vi-soker-teamleder2Konsernet Vesterålskraft består av Vesterålskraft AS og datterselskapene Vesterålskraft Nett AS, Vesterålskraft Produksjon AS, Vesterålskraft Bredbånd AS, Vesterålskraft Strøm AS og Vesterålskraft Eiendom AS. Vesterålskraft AS eies av kommunene Bø, Sortland og Øksnes.

  

 Vi søker TEAMLEDER

Vårt vinnerteam søker en entusiastisk, motiverende og operativ spydspiss som skal sikre videre vekst og lønnsomhet i et krevende marked med høy endringstakt.

Vil du lede og etablere Vesterålens beste salgsmiljø?

Vesterålskraft Strøm har vokst kraftig de siste årene og har ambisjoner om videre vekst. Til en nyopprettet, spennende og sentral stilling ved vårt hovedkontor på Sortland, søker vi en ambisiøs og resultatorientert teamleder. Du vil ha ansvaret for salg og distribusjon av strøm til privatmarkedet og vil jobbe i tett samarbeid med store deler av organisasjonen.

Teamlederen vil ha ansvaret for utgående salgssenter salgsteam og oppbyggingen av dette.

Vi søker en utadvendt og inspirerende teamleder som vil være en pådriver for å skape resultater i eksterne og interne salgskanaler. Vesterålskraft Strøm har behov for en trygg, strukturert og tydelig teamleder, som identifiserer seg med våre verdier og som effektivt kan mobilisere til å ta nødvendige krafttak.

Sentrale ansvarsområder vil være:
● Vinne nye markedsandeler
● Coache og tilrettelegge for salgsteamet
● Optimalisere balansen mellom interne og eksterne salgskanaler
● Videreutvikle og finne nye salgskanaler/samarbeidspartnere
● Sikre at Vesterålskraft Strøm er rustet for stadig økende konkurranse
● Forenkle og kontinuerlig forbedre salgsprosessen for å sikre kostnadseffektivitet i hele verdikjeden

For å lykkes i stillingen må du evne å tenke strategisk og helhetlig, samtidig som du jobber operativt. Du må ha forståelse for og være synlig der verdiskapningen skjer.
Vi søker en ambisiøs og strukturert teamleder som har lykkes med å motivere og kommunisere tydelig på ulike nivå. Kommersiell tilnærming, forretningsforståelse, resultatfokus og evne til å tenke strategisk vil bli tillagt stor vekt.

Vi søker deg som ønsker å være med å bygge og forme et vinnerteam i Vesterålen. Du er kreativ og tenker utenfor A4-boksen og gleder seg over å hjelpe andre til å lykkes.

Aktuelle kandidater har:
● relevant høyere utdanning
● erfaring fra overordnet ledelse av salg og distribusjon mot forbrukermarkedet
● evne til å oppnå gode salgsresultater gjennom andre
● evne til å bygge og utvikle nettverk
● økonomisk forståelse

Teamleder rapporterer til daglig leder i Vesterålskraft Strøm AS. For spørsmål om stillingen kontakt Stig Abelsen. Tlf. 414 31 891.

SØKNADFRIST: 17.7.2016

 

  • Dra og slipp filer her, eller
    Godkjente filtyper: pdf, doc, docx, jpg, jpeg.
    Her kan søkere laste opp søknad, CV og eventuelle kursbevis/attester.
  • Dette er et felt for å stoppe roboter.
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.