Nyheter/endringer

Kraftig økning i strømprisen i vinter!

Et historisk flott vintervær har ført til at prisen på strøm har steget kraftig på strømbørsen NorpoolSpot i 2018, og vi ser nå de høyeste strømprisene på 5 år. Lite nedbør og langvarig kaldt vær gjør at strømregningen for februar blir uvanlig høy med strømpriser på over 40 øre/kWh. Det må forventes at også strømregningen for mars blir høyere enn normalt. For resten av vinteren/våren 2018 forventer vi en normalisering av været og fallende kraftforbruk. Det er store snømengder i områdene som omfatter det Nordiske kraftmarkedet, og i sum gir dette muligheter for normale strømpriser fremover mot våren.

Ønsker du å sikre deg mot en høy strømregning resten av året, anbefaler vi at du inngår en avtale med Jevn Betaling. Da sikrer du deg et likt beløp på fakturaen gjennom hele året og du slipper høye fakturaer som nå i februar og mars. Bestill Jevn Betaling nå før 1.april og få tjenesten gratis de første 3 månedene.

Er du imidlertid en av dem som har vårt populære strømprodukt Garantikraft, så er du sikret med en makspris på 37,99 øre/kWh gjennom hele vinteren selv om strømprisen blir levert på over 40 øre/kWh. Du har betalt for en garanti, og den slår inn nå i februar til din store glede.